Manolis Huuki tavoittelee Kokoomuksen eduskuntavaaliehdokkuutta

27.8.2018 KANNUS
Julkaisuvapaa: HETI
 
Keskipohjalainen kaupunginvaltuutettu, valtiotieteiden opiskelija Manolis Huuki, 27 tavoittelee eduskuntavaaliehdokkuutta Kokoomuksen Vaasan vaalipiirin ehdokaslistalta. Huukia esittää ehdolle kaksi kokoomusyhdistystä: Kannuksen paikallisyhdistys ja Pohjanmaan Kokoomusnuoret seuraavan kokouksen päätöksenteossa.
Manolis Huuki on valtiotieteiden opiskelija Turun yliopistossa pääaineena poliittinen historia ja sivuaineina valtio-oppi sekä sosiaalitieteet. Huuki on ollut poliittisesti aktiivinen teini-ikäisestä lähtien toimien niin nuorisovaltuustossa kuin oppilaskunnassa. Myöhemmällä iällä toiminta on jatkunut Kokoomusnuorissa, missä hän on tullut tunnetuksi aktiivisena aloitteiden tekijänä ja keskustelijana. Vuoden 2017 hän toimi ulko- ja turvallisuuspoliittisen työryhmän puheenjohtajana tehden yhteistyötä kansanedustaja Ilkka Kanervan kanssa.
 
Huuki nostaa vaalikampanjansa kärkiteemoiksi talouden, vanhusten ja nuorten hyvinvoinnin, koulutuksen, sisäisen- ja ulkoisen turvallisuuden:
”Suomi elää pitkästä aikaa nousukautta, jonka sato on taloustieteilijöiden mukaan jäämässä lyhyeksi. Velka on kurottava umpeen. Toisaalta vanhusten ja nuorten hyvinvointiin on panostettava. Vanhuksilla tämä tarkoittaa kotihoidon ja yleensäkin julkisten palveluiden parempaa tarjontaa. Nuorille puolestaan täytyy kehittää parempia reittejä tavoitella parempaa koulutusta. Ulkoisen ja sisäisen turvallisuuden haasteina näen yleisen asevelvollisuuden uudistamistarpeen ja puolustusyhteistyön lisäämisen Yhdysvaltojen ja Ruotsin kanssa. Sisäisen turvallisuuden puolella olisi tärkeää lisätä poliisien määrää ja parantaa maahanmuuttopolitiikkaa kansantaloudellisesti kestävälle pohjalle.”
 
”Manolis on ollut ahkera Pohjanmaan Kokoomusnuorissa jo vuodesta 2014 lähtien. Hän on alusta alkaen ollut asiallisen suorasanainen, idearikas ja haluaa ottaa kantaa yhteiskunnallisiin asioihin tavoitteenaan muuttaa suomalaista yhteiskuntaa. Henkilökohtaisesti arvostan Manolista ja nostan hattua hänen omistautumiselleen”
– Ville Ojala, Pohjanmaan Kokoomusnuorten puheenjohtaja 2017
 
Lisätietoja ja kommentteja:
Manolis Huuki
Puh. 040 148 9991 (ark. 12-20)
S-posti: manolis ät manolishuuki.fi

Jätä kommentti

86 − 84 =